مواد لازم :

آرد..........................................نصف لیوان     

شیرخشک یا آرد ذرت ................2 ق غ     

نمک........................................یک چهارم ق م     

شکر....................................... نصف ق م     

آویشن.................................... یک چهارم ق م     

ب پ......................................یک ق م

روغن مایع...............................3 ق غ   

ماست...................................یک چهارم لیوان

تخم مرغ................................2 عدد     

آب.......................................3 ق غ    

 این مواد 8 عدد پیتزا در قالب استاندارد مافین میشه.

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با هم زن زده تا مخلوط شوند.

نمک+شکر+شیر خشک+روغن+ ماست+ اویشن+ آب را اضافه کرده دوباره هم رده تا یکدست شود.

آرد و ب پ را روی مواد الک کنید.مواد نسبتا شل است.

قالب ها را خوب با روغن جامد چرب و آرد پاشی کنید.

به اندازه تقریبی 2 ق س از مواد داخل هر قالب بریزید.

فیلینگ پیتزا سلیقه ای هستش.من اول به اندازه ا ق م  از مخلوط مایه گوشت چرخی تفت داده شده با پیازداغ .رب.نمک.فلفل.اویشن زیاد.رب.قارچ نگینی پخته شده داخل قالب میریزم (روی خمیر )نگران نباشید اگر مواد به طرف پایین برن.بعد کالباس خرد شده زیاد.بعد پنیر پیتزا رنده شده و در آخر فلفل دلمه ای نگینی شده. (هنر آشپزی)

عکسهایی که می بینید فیلینگ پیتزا رو آرش 4.5 ساله ریخته و کلی خودش و مامانش کیف کردن.

با حرارت 180 درجه فر به مدت 20 دقیقه تا زمانی که پنیر طلایی شود.

 

کالری هر کاپ پیتزا 230 که با صرفه جویی در مصرف روغن در مایه گوشتی حداقل به 200 میرسد!

وای خدا وقتی می خوردم فکر نمی کردم چیز به این کوچیکی اینقدر کالری داشته باشه. نیشخند