ساده , سریع , خوشمزه و تنبلانه!

اگر به خودم بود حس نمی کردم که کباب تابه ای هم در وبلاگ بتونه مفید باشه. اما عزیزی از من خواست و منم این پست رو میذارم!

طبق معمول از اشتراک تجربیاتتون با من پیشاپیش متشکرم.


مواد لازم برای هر یک نفر:

گوشت چرخ کرده .................. 150 گرم

پیاز .................................... نصف عدد متوسط

زردچوبه ............................. نصف قاشق چایخوری

نمک

فلفل سیاه

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز درشت رنده شده و ادویه ها با دست ورز دهید.

در تابه ای با وسعت متناسب با مقدار گوشت دوسه قاشق روغن بریزید و به ضخامت 2 سانتی متر پهن کنید.

روی حرارت ملایم با درب بسته بگذارید تا آب بیندازد و بعد آبش به خودش خشک شود.

آب گوشت که کشیده شد کبابها را پشت و رو کنید و برای 5-6 دقیقه دیگر بگذارید تا سرخ شود.

نوش جانقلب

نکات :

1- کباب تابه ای با گوشت گوسفندی خوش طعم تر می شود. و البته با سماق!!!

2- هرچه چربی گوشت بیشتر باشد جمع شدن کباب حین پخت بیشتر خواهد بود.

3- کبابی که خیلی نازک باشد خشک می شود و طعم مطلوبی ندارد.

4- مایه گوشتی را توی تابه کاملا پهن کنید و بعد با لبه کفگیر یا یک کارد کند (که نچسب شما را خراب نکند) روی آن خط بیندازید. خودش موقع پخت جدا می شود.

5- چیدن برشهای گوجه فرنگی لابلای برشهای کباب از اول پخت طعم مطلوبی به کباب می دهد.

6- گاها توصیه به استفاده از پودر نان یا آرد سوخاری یا سویا در گوشت کباب می شود. به نظر شخصی من کیفیت را پایین می آورد.

7- برای تنوع می توانید گاهی کبابها را به شکل دوکی درست کرده از هرکدام یک سیخ کباب حسینی رد کنید و بعد در تابه یا فر سرخ کنید. بچه ها علاقه زیادی نشان می دهند.

8- بعضی ها یک قاشق غذاخوری رب انار ترش در مایه کباب می زنند. جالب می شود اما زود می سوزد.

9- برای جلوگیری از جمع شدن کباب یا رژیمی تر شدن آن میتوانید نصف نصف گوشت مرغ و گوسفند را باهم چرخ کنید.