این دستور فقط جهت پز دادن قالب جدیدم آپدیت شد! 

امضا : ندید بدید نیشخند

 

 

این کیک تماما بوسیله آرش آماده شده و سهم من در پختش فقط ریختن مایه آماده کیک در قالبها و نظارت بوده. از نظر مزه هم بسیار عالیه.

پس اگر دنبال یک دستور ساده می گردین که سخت بشه خرابش کرد : بسم الله!


مواد لازم :

تخم مرغ ..................... سه عدد

آرد ............................. دو ونیم پیمانه

شکر ........................... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ................... دوسوم پیمانه

شیر ........................... دو سوم پیمانه

بیکینگ پودر ................. دو و نیم قاشق چایخوری

نمک ........................... یک پنسه (مقداری که با نوک دو انگشت برمیدارید)

وانیل .......................... یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن و شکر را با همزن بزنید.

تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید. 

با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.

آرد و نمک و بیکینگ پودر را دوبار از الک رد کنید. ( فکر کنید آرش در این مرحله چه گندی به آشپزخانه زد!!! خنده)

حالا نصف آرد را به تخم مرغ اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

حالا یک سوم پیمانه شیر را اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

نصف دیگر از آرد باقیمانده را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

یک سوم پیمانه دیگر شیر را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

بقیه آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

میتوان مواد این کیک رادر قالب 25*25 مربع ریخت یا قالب متوسط گرد یا اینکه مثل من در قالبهای مافین که بیشتر محبوب بچه هاست. ( دوساعت و نیم صبح تا ظهر که من مطب بودم هفت تایش توسط بچه ها بعد از صبحانه (!) خورده شد)

برای پخت در فر 175 درجه برای کیک درسته 45 دقیقه و برای مافینها نیم ساعت تا وقتی روی کیک کمی طلایی شود.

این مقدار مواد 24 عدد مافین شد. یعنی دوقالب دوازده تایی خوشمزه

نوش جان.

اینم بافت داخل مافین

این دستور یک فنجان گردو خرد شده و یک فنجان کشمش هم دارد که درست قبل ریختن در قالب در آخرین مرحله اضافه می شود. اما آرش چون دوست نداشت در این کیک حذف شد.