سریع , خوشمزه , رژیمی.

روزهایی که بیرون از خونه کار دارم و دیر بر میگردم این یکی از آپشن های من واسه نهار ظهره. اگر از روز قبل فکرش رو کرده باشم که دیگه بهتر! خوشمزه


مواد لازم برای دو تا سه نفر:

سینه مرغ ......................... یک عدد درسته

پیاز ................................. یک عدد متوسط

روغن .............................. یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سفید ( یا قرمز ) به دلخواه

آبلیمو 3-4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه: 

اون نکته که گفتم از روز قبل به فکرش باشم و واقعا طعم این کباب رو خوشمزه تر میکنه اینه که از روز قبل سینه مرغ رو استخوان گرفته و در چهار قاشق آبلیمو و نمک (بدون پیاز ) و کمی زعفران میخوابونم.

حالا فرض کنید که ظهر شده و از بیرون خسته و گرسنه رسیدید به خونه. یادتون باشه که برنج رو صبح خیس کنید.

بدون در آوردن لباس اول آب رو بذارید جوش بیاد ( واسه برنج ) من این کار رو با چای ساز طفلکی انجام میدم. 

حالا تا لباس در بیارین آب جوش اومده. برنج رو بریزید بجوشه و سینه مرغ استخون گرفته ( فیله شده) رو در غذاساز ( یا مولینکس یا یک-دو-سه ) انداخته پیاز رو پوست گرفته روش بندازین و نمک و زعفرانش رو اندازه کنید و روشنش کنید.

اگر در آبلیمو خوابوندین که با محتویات ظرف بریزید تو غذا ساز و اگرنه چهار قاشق آبلیمو رو بهش اضافه کنید.

یک قاشق روغن ته تابه بریزید ( برنجتون آش نشه هان !!!) و مرغ رو کف تابه با دست پهن کنید. با کارد غیر تیز ( مثل کارد صبحانه) روی آنرا برش بزنید و خط بندازین.

درب تابه رو ببندید و بذاریدش روی حرارت ملایم گاز. تا برنجتون دم بکشه اینم آب میندازه و آبش به خودش خشک میشه . پنج دقیقه آخر برش گردونید و اگر رژیم ندارید از کنارش دوسه قاشق دیگه روغن اضافه کنید تا پشتش هم سرخ بشه. وگرنه که پخته و آماده است.

نوش جان