غذاهای سنتی معروف برای وبلاگ نویسی یا کلا نوشتن دستورشون یک عیب بزرگ دارن و اون اینه که هرکسی یه بار درست کرده و خرده تفاوتها در این دستورها بسیاره. من دستور خودمو میگم شما هم تفاوتهاتون رو بگید, استقبال می کنم.


مواد لازم برای دونفر یا یک بشقاب :

ران یا سینه مرغ ................ یک عدد

گردو ................................ 200 گرم

رب انار ............................ 2 قاشق غذاخوری

شکر ............................... بسته به ذائقه

کره ................................. دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

خوب من گفتم که این روش منه, یادتونه که؟!

گردو را با دو قاشق روغن شب قبل یا صبح زود تفت دهید و دو کاسه آب بریزید و بگذارید با خیال راحت 6-8 ساعت بجوشد تا خوب روغنش را پس بدهد.

یکساعت قبل از غذا مرغ را با کره تف دهید و در قابلمه گردو بیندازید. کمی نمک ( من نصف یا یک چهارم قرص مگی می زنم ) بزنید و نیم ساعت بجوشانید.

در این مدت سعی کنید آب خورش اندازه شود. یعنی اگر آبش زیاد است درب قابلمه را باز بگذارید و اگر کم است دربش را ببندید و اگر خیلی کم است در حد یکی دو استکان آب جوش اضافه کنید.

رب انار را اضافه کنید و خورش را بچشید و بسته به ذائقه تان شکر اضافه کنید. من ترش و شیرین دوست دارم و دو یا سه قاشق شکر اضافه می کنم. حالا حرارت زیر خورش را کم کنید و یک ربع بعد سرو کنید.

پ.ن :عکس بالا با فلاش دوربین است و اینهم عکس بدون فلاش :

پ.ن 2: برخی برای زیاد شدن حجم خورش هویج یا کدو حلوایی اضافه می کنند . من زیاد نپسندیدم.

پ.ن 3: این خورش را با گوشت خورشی یا گوشت چرخی به شکل کوفته قلقلی هم میپزند.