مواد لازم برای 12 عدد مافین :
آرد گندم                             300 گرم
بیکینگ پودر                          یک قاشق چایخوری سرپر
نمک                                   یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز                            یک چهارم قاشق چایخوری
پاپریکا                                 یک سوم قاشق چایخوری
قرص سوپ گوشت               یک عدد
پنیر گودای رنده شده             180 گرم
ژامبون گوشت ریز خرد شده    150 گرم
فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده   نصف یک عدد
کره ی ذوب شده                  80 گرم
شیر                                  250 میلی لیتر
تخم مرغ                             یک عدد
مقداری پاپریکا برای پاشیدن روی مافین ها .

مواد لازم برای تهیه ی کرم روی مافین ها :

پنیر خامه ای                      60 گرم
کره ی نرم شده                   75 گرم
آب لیموترش                        3 قاشق چایخوری
پیازچه – شوید یا جعفری ریز خرد شده    یک قاشق غذاخوری .

طرز تهیه :

•     قالب های مافین را چرب کرده ، کنار بگذارید .
•     فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید .
•     آرد را به همراه بیکینگ پودر، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا درون کاسه ی بزرگی الک کرده و قرص سوپ را روی آن پودر کنید .
•     پنیر گودای رنده شده را کاملاً به مخلوط آرد آغشته کنید .
•     ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید .
•     درون کاسه ی دیگری کره ی ذوب شده ، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده ، روی مواد خشک ریخته ، به وسیله ی لیسک به خورد هم بدهید .
•     قالب های چرب شده را تا دو سوم گنجایششان با خمیر پر کرده ، روی آنها پاپریکا بپاشید.
•      مافین ها را به مدت نیم ساعت بپزید تا طلایی شوند .

•     بعد از پخت بگذارید مافین ها خنک شوند ، سپس کرم پنیرخامه ای را به وسیله ی قیف و ماسوره ی شکوفه ی درشت روی آنها قرار دهید .


•     برای تهیه ی کرم پنیرخامه ای همه ی مواد را با هم مخلوط کنید .

 

منبع: هنر آشپزی

 

کالری هر عدد مافین بدون کرم 260 کالری

کالری هر عدد مافین با کرم پنیر خامه ای 330 کالری