تو این عکس دوتا رولت داریم. 

ردیف پایین که چیکن کوردون بلو هست که دستورش رو قبلا نوشتم.

ردیف بالایی رولت کالباس هست. آسون , خوشمزه و زیبا برای سفره های افطار یا مهمونی.


مواد لازم برای حدود 8 تا 10 برش :

نان لواش تازه .................... یک عدد 

کالباس ............................. 4 تا 6 برگ

خیار شور قلمی................... یک ردیف

پنیر خامه ای ...................... حدودا 50-60 گرم

سس مایونز یا سس سیر 

طرز تهیه :

پنیر خامه ای را با همزن با مایونز یا سس سیر بزنید. میتوانید به ان هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید. من کمی زنجبیل و فلفل سفید زدم.

نان را به شکل مستطیل ببرید و مخلوط پنیر و سس را روی آن بمالید. خیارشورها را لبه نان بچینید و با کمی فاصله کالباسها را بچینید تا تمام سطح نان را بجز دوسانت لبه آن بپوشاند. ( موقع رول کردن کالباسها سر می خورد و تا لبه نان می آید ).

 

در عکس می بینید که من یک ردیف کالباس چیدم که کم بود! شما دو ردیف کنار هم بچینید!!!

از سمت خیار شور ساندویچ را رول کنید تا آخر. در یک پلاستیک فریزر بپیچید ( مثل ساندویچهایی که مامان برای چاشت مدرسه درست می کرد ) و حداقل دوسه ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

درست موقع سرو برش بزنید و ترجیحا کنار یک رولت دیگر مثل کوردون بلو یا رولت کوکو سبزی در ظرف بچینید. دوتایی بودنش زیباتر است!