ماقوت , ماغوت , ماقوط ....؟؟؟

خوب ولش کنید سخت نگیرید, دیکته اش مهم نیست مهم طعمشه که عجیب بوی ماه رمضون میده. این دسر رو همه بلدند اما چند پف کوچولوی کوزه گری داره که تفاوتهایی ایجاد می کنه. 


مواد لازم :

آب ........................... دو لیوان ( پیمانه )

نشاسته گل ............. دو قاشق غذاخوری

شکر ....................... یک سوم لیوان ( پیمانه )

گلاب ...................... یک چهارم لیوان ( پیمانه )

زعفران .................. به مقدار لازم

طرز تهیه :

به نظر من ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشه بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشه و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشه.

برای تهیه چنین ماقوتی من یه کم دنگ و فنگم زیاده!!!

آب را بگذارید جوش بیاید . نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.

نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود از ما گفتن بود ! از خود راضی

چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.

حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو بریزید. 

اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید. من یک ظرف را برای آرش بدغذا بدون بادام درست کردم و دومی را بادام زدم.

 

قوام ماقوت بعد از یکساعت خارج یخچال

 

بعد از یکساعت داخل یخچال 

پی نوشت 1 : مامان من که دستور هم مال اونه معتقده ماقوت مهمونی رو همون روز صبح باید درست کنیم و درجای خنک خارج یخچال بذاریم سرد بشه ( نه توی یخچال ).

پی نوشت 2 : روش بنویسید همسرجان توروخدا بذار عکس بگیرم بعد دستبرد بزن وگرنه عصر که از خواب پاشید میبینید از دوتا ظرفی که واسه وبلاگ درست کردید یکیش نیست !!! و مجبورید از لجتون بدون تزیین عکسو بذارید تو وبلاگ خنده

پی نوشت 3 : روش تنبلانه اش اینه که همه مواد رو بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت و هم بزنید تا جوش بیاد ‘ همین !!!! البته شفاف نمیشه! زبان

پی نوشت 4 : کی باور می کنه آقای همسر که هیچگونه غذای شیرین حتی شله زرد و فسنجان نمیخوره ‘‌اینو درخواست دوباره داد؟!