یک کیک آسون و بسیار خوشمزه . این کیک از اون کیکهاست که وقتی درست می کنم نمیتونم نخورم و به همین علت کم درست می کنم و بازهم به همین دلیل از قلم افتاده و تا حالا تو وبلاگ نیومده.

با تشکر از دوست خوبم مرجان عزیز.


مواد لازم :

شکر ............................ نصف پیمانه
-تخم مرغ ..................... 3 عدد
-کره اب شده ................ 150 کرم (یا 100 گرم روغن مایع )
-گلاب .......................... یک چهارم پیمانه
- هل ساییده ................ 1 قاشق چایخوری
-بیکینگ پودر ................ 1 قاشق چایخوری
-ارد ............................ 1 پیمانه
-بادام اسیاب شده ........ 1 پیمانه


مواد لازم برای شربت:

- شکر ................... 1 پیمانه
- اب ..................... یک سوم پیمانه
- عسل ................. 1 قاشق سوپخوری
- گلاب .................. یک چهارم پیمانه


طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ بشه و کره اب شده را به ان اضافه کنید.

سپس گلاب و هل را اضافه کنید.

بعد از کمی زدن بیکینگ پودر را با ارد مخلوط و با الک به مواد اضافه کنید .کمی که هم زدید همزن را خاموش و بادام ها را اضافه کنید سعی کنید زیاد هم نزنید. 

مواد را در یک قالب 20 در 30 که قبلا چرب کرده اید بریزید و در فر با حرارت 170 بمدت 45 دقیقه قرار دهید تا رویه کیک طلایی شود.

کیک پخته را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

شربت:

شکر و اب را روی حرارت قرار دهید وقتی شکر حل شد عسل را اضافه کنید و بعد گلاب را وقتی مواد یکی دو جوش زد شربت اماده است.

حالا کیک را بصورت لوزی برش بزنید و بعد شربت داغ را روی کیک خنک شده بریزید.

من این دستور رو از یکی از دوستام کرفتم و خودم حرارت رو با توجه به فرم تغییر دادم. 

پی نوشت 1 : من خودم حدود 5 دقیقه کیک رو میذارم کف فر زیر فر رو خاموش میکنم و بالای فر رو روشن میکنم تا روی اون بهتر طلایی بشه.


پی نوشت 2 : تجربه ثابت کرده اگر کیک را برش بزنید و بعد شربت را روی آن بدهید هم شربت بهتر به خورد کیک می رود و هم کار برش زدن آسان می شود.

پی نوشت 3 : این کیک بصورت سرد و با چای داغ بهترین مزه را دارد. خوشمزه