وقتی یه عالمه مهمون دارین و یه عالمه غذا واسه درست کردن و یه عالمه کار واسه انجام دادن , یه روش پخت مرغ که سرزدن نخواد و راحت درست بشه و خوشمزه و خوشگل بشه کلی ارزش داره.


 

من مرغ رو از شب قبل تو آبلیمو و پیاز و زعفران و نمک میخوابونم. زعفران یه کم بیشتر و نمک خیلی به اندازه.
روز مهمونی هم دوساعت قبل اومدن مهمونا تابه رو روغن میریزیم . مرغها رو در یک لایه توش میچینیم و بعد مواد مارینه (موادی که مرغ رو از شب قبل توش خوابوندیم ) رو روش میریزیم.
درب تابه رو میذاریم و میذاریمش روی حرارت ملایم تا جوش بیاد و اب بندازه. بعد میذارم بپزه و آبش به خودش خشک بشه.

حدود یک ساعت تا یکساعت و ربع بعد اگر هنوز آب داشت زیادش می کنم تا آبش خشک بشه و تو روغن تفت بخوره ( مواظب باشید نسوزه).

به همین سادگی آماده شد!
برای سرو هم جعفری را درشت ساطوری کرده با پیاز نگینی خرد شده و آبلیمو مخلوط کنید کف ظرف سرو بریزید و مرغها را روی آن بچینید و آب مرغها را روی آن بدهید.
موقع خوردن از جعفری و پیاز کف ظرف غافل نشید که با آب مرغ و آبلیمو قاطی شده و طعم بهشت گرفته.

پی نوشت : از اونجا که اطلاع داشتم اغلب مهمونها بجز خودم ران رو به سینه ترجیح میدن , سینه های مرغ رو فیله کردم و به مصرف چیکن کوردون بلو رساندم .