وای که چقدر دوست دارم!

البته واضح و مبرهن است که اشکالات عدیده به این دستور وارد است و از آنجایی که من شمالی نیستم دستور کلا هیچ بویی از اوریجینال بودن نبرده!!!

حالا حسناجون و مامان گلی باید بیان اشکالاتمو بگن.

اما..... خوب به هرحال این غذای محبوب منه و جاش تو وبلاگ خالی بود!


مواد لازم برای دو تا سه نفر:

بادمجان متوسط ....................... چهار یا پنج عدد

گوجه فرنگی متوسط ................. دو تا سه عدد

تخم مرغ ................................. دو عدد

سیر ....................................... سه حبه

قرص عصاره مرغ مگی ............... یک عدد

طرز تهیه :

بادمجان باید کبابی شود حال یا روی ذغال یا روی شعله پخش کن. من شعله پخش کن را روی حرارت ملایم می گذارم و بادمجان را رویش و سر فرصت خوب کبابی اش می کنم طوریکه همه جای پوست بادمجان ذغالی شود.

بعد بادمجان را روی تخته می گذاریم و پوست و سرش را کامل می گیریم و بعد گوشت داخل بادمجان را ساطوری می کنیم.

سیر را رنده درشت کنید ( یا خلالی ریز ) و در سه قاشق روغن کمی تف دهید.

بادمجانها را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

پودر عصاره مرغ مگی راهم خرد کنید و روی بادمجانها بپاشید.

گوجه فرنگی ها را بیست تا سی ثانیه در آب درحال جوش بیندازید و بلافاصله در آب سرد بیندازید. پوست گوجه ها را بگیرید و ساطوری کرده در تابه بریزید و با حرارت متوسط با بادمجان تف دهید تا آبش کشیده شود.

در آخر تخم مرغ را در تابه بشکنید و مخلوط کنید و بعد از 3-5 دقیقه سرو کنید.

نوش جانقلب