یه شام خوشمزه و مقوی برای کوچولوها و البته نه چندان کم کالری چون خیلی روغن برد! ساکت


مواد لازم :

عدس .................................. یک پیمانه 

سیب زمینی متوسط ............. یک عدد

پیاز متوسط ......................... یک عدد

زردچوبه .............................. نصف ق چ

نمک .................................. نصف ق م

تخم مرغ ............................. سه عدد

پودر سیر ............................ یک ق چ

پودر زنجبیل ........................ کمی

فلفل سیاه ......................... کمی

طرز تهیه :

سیب زمینی را پوست کنده و خرد کنید و با عدس با دو پیمانه آب بگذارید بپزد. نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

من معمولا بجای نمک ترجیح می دهم یک عدد استاک مرغ مگی استفاده کنم. 

عدس که پخت درب قابلمه را باز بگذارید تا تمام اب آن خشک شود. سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب له کنید و بگذارید سرد شود.

پیاز را رنده کنید و با دست فشار دهید تا کمی آب آن گرفته شود. و به عدس و سیب زمینی اضافه کنید. ادویه را اضافه کنید و تخم مرغها را هم در مایه که کاملا سرد شده بشکنید. با چنگال هم بزنید.

حالا در تابه نچسب روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود و سپس از مایه کوکو به اندازه یک قاشق غذاخوری نه چندان پر برداشته و در تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کمی صاف کنید. خودش را که گرفت یکی بعدی الی آخر.

پ . ن . چون مواد کوکو کاملا پخته است نیازی نیست قطر کوکوها را خیلی کم کنید پس در مرحله فشار دادن کوکو با پشت قاشق وسواس به خرج ندهید! چشمک

پ.ن. 2 این کوکو برای من که خیلی روغن برد و چون بار اولم بود که درست می کردم روش دیگری را امتحان نکرده ام تا کم روغنش را درست کنم! متفکر