بازهم خورش نوبرانه و اینبار ترش و اشتها برانگیز.


مواد لازم :

گوشت خورشی ترجیحا گوسفندی ................ 200 تا 250 گرم

پیاز .................. یک عدد متوسط

نعنا ................. نصف بسته

جعفری ............ یک  بسته

ریواس .............. سه چهار ساقه

آبغوره نصف لیوان

نمک و زردچوبه و فلفل قرمز

زعفران دم کرده سه چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تف دهید. گوشت و زردچوبه را در پیاز کمی تف داده و سپس با دو سه لیوان آب بگذارید برای دوساعت و نیم بپزد.

در این فاصله سبزی ها را تفت مختصری بدهید و داخل گوشت بریزید ( از همان اوایل پخت ).

بعد از پخت گوشت نمک و آبغوره را به خورش اضافه کنید.

ریواسها را شسته پوست بگیرید و در اواخر پخت روی خورش بچینید و زعفران دم کرده را روی ریواسها بدهید. پخت ریواس 5 تا 10 دقیقه است و بعد از چیدن ریواس روی خورش آنرا هم نزنید چون ریواس سریعا له می شود.

بعد از ده دقیقه خورش را در ظرف بکشید و ریواسها را روی خورش در ظرف سرو بچینید.

در صورت تمایل می توانید خورش ریواس را بصورت مخلوطی از ریواس و کرفس درست کنید.

نوش جان خوشمزه