ساده , سریع , خوشمزه.

عکس آرشیویه و متاسفانه تزیین نداره اما باور کنید به امتحانش می ارزه!


مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ ....................... یک عدد

روغن مایع .................... نصف پیمانه سرخالی

ماست ........................ نصف پیمانه

آرد ............................. یک پیمانه سرپر

بیکینگ پودر ................ یک ق م

نمک ......................... نصف ق م

مواد داخلی :

گوشت چرخ کرده ................. 50 گرم

پیاز .................................. یک عدد کوچک

جعفری خرد شده ............... یک بسته

زرشک ............................. یک ق غ

رب ................................. یک ق غ سرصاف

طرز تهیه:

ابتدا مواد گوشت را آماده کنید چون خمیر این پیراشکی زود آماده می شود و استراحت ندارد.

گوشت را با پیاز نگینی خرد شده سرخ کنید و سپس رب بزنید. یک استکان آب بریزید و درب آنرا بگذارید. بعد از 5-6 دقیقه درب قابلمه را بردارید و زرشک و جعفری را مخلوط کرده حرارت را خاموش کنید.

دستگاه ساندویچ میکر را به برق بزنید تا داغ شود.

تخم مرغ و ماست و روغن را در یک کاسه با همزن برای دو دقیقه بزنید.

همزن را خاموش کرده و بیکینگ پودر و نمک و آرد را با الک روی مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.

یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف قالب ساندویچ ساز بریزید و با قاشق در قالب پخش کنید. یک قاشق مربا خوری از مواد گوشتی را روی خمیر بگذارید و با نصف قاشق دیگر از مواد خمیر روی گوشت را بپوشانید. خیلی وسواس به خرج ندهید کمی روی مایه گوشتی نپوشیده بماند طوری نمی شود!

با این مقدار مواد ساندویچ ساز 8 خانه من پر می شود.( 8 پیراشکی )

درب ساندویچ ساز را ببندید و صبر کنید تا چراغش دوباره خاموش شود.

تجربه به من ثابت کرده اگر از زمان خاموش شدن چراغش سی ثانیه صبر کنم و بعد دربش را باز کنم پیراشکی ها خوشرنگ تر می شوند.

نوش جان

××× توجه داشته باشید خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست برشته نمی شود و به همین دلیل بچه ها بیشتر دوستش دارند.