یک نان بسیار خوشمزه اختراع خودم !

فقط فکر کنید که جو گیر شدم و تعارف زدم و مهمان نازنین همشو زد زیر بغلش و برد!!!! خنده


مواد لازم :

آرد .......................... 3 پیمانه 

ماست ..................... یک پیمانه 

روغن مایع ................ یک چهارم پیمانه

شکر ........................ یک ق غ 

خمیرمایه .................. یک ق غ

آب ولرم ..................... کمتر از یک چهارم لیوان

نمک ........................ یک چهارم ق چ

سبزی معطر .............. یک فنجان ( من نعنا و مرزه زدم)

تره کوهی ................. دو فنجان

پیاز داغ .................... دو فنجان

زردچوبه و زیره ساییده از هرکدام یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه ................ یک پر

دارچین ..................... یک پر

پودر زنجبیل ............... یک پر

پودر تخم گشنیز ......... یک ق چ

پودر سیر .................. یک ق چ

هات داگ .................. یک عدد

طرز تهیه :

شکر را در آب حل کنید و خمیرمایه را روی آن بپاشید و یک نعلبکی روی در لیوان بگذارید. در جای گرم و تاریک برای ده دقیقه بماند.

آرد را در ظرف بزرگی الک کنید و همه مواد را روی آن بریزید. با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.

طبق روش خمیر پیتزا مرغ و قارچ خمیر را برای ده دقیقه روی میز ورز دهید. و سپس برای دوساعت در جای گرم و تاریک بگذارید تا ور آید.

سبزی ها را خرد کنید ( خیلی ریز نشود) و با پیاز داغ یک تف دهید در حدی که کمی شل شود . ادویه را هم اضافه کنید . سپس بگذارید سرد شود.

خمیر که ور آمد با مواد سبزی مخلوط کنید . دوباره کمی ورز دهید تا کاملا مخلوط شود.

کف سینی فر را با روغن جامد کمی چرب کنید. و از خمیر سه گلوله به اندازه نارنگی درشت بردارید و در دست از آن لوله درازی درست کنید.

خمیرها را به شکل زیر کنار هم بگذارید و ببافید و لابلای آن سوسیس حلقه شده بگذارید.

 

در فر 180 درجه برای بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزید.

این نان کمی که بماند عطر ادویه اش بهتر پخش می شود و خوشمزه تر است.

ایندفعه که از مانده اش چیزی به من نرسید چشمکگریه