یه پیتزا که هم خوشگله هم به درد مهمونای سوسول و نازنازی میخوره! چرا؟ عرض می کنم خدمتتون!

این پیتزا با اینکه هم سوسیس داره و هم گوشت و یه جورایی پیتزا مخلوطه برای کسانی که سوسیس کالباس نمیخورن هم خوبه. چون سوسیس هاش دورشه و وسطش فقط گوشت و قارچه! خوشمزه


خمیر این پیتزا همون خمیر قبلیه که یه دستور کامل و جامع قبلا براش نوشتم .

مواد لازم برای فیلینگ پیتزا:

هات داگ هرچه بلندتر .................. یک یا حداکثر دوعدد

گوشت چرخ کرده ......................... 100 گرم

قارچ خرد کرده ............................. دو فنجان

پنیر پیتزا رنده ............................ دو فنجان

پودر پنیر پارمسان ...................... یه کم!

پیاز ......................................... یک عدد متوسط

رب .......................................... یک قاشق غذاخوری

سینی نچسب گرد ترجیحا پیتزا پز 

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز داغ تف دهید و کمی رب و ادویه دلخواه بزنید. مثل مایه ماکارونی.

خمیر را با وردنه روی سطح میز باز کنید و سپس کف سینی بیندازید. برخلاف پیتزاهای معمولی لبه هایش را نبرید و کمی از لب سینی آویزان باشد.

من تمایلی به مصرف زیاد سوسیس نداشتم بنابراین هات داگ را از طول به چهار قسمت کردم. اگر مایلید گلبرگها زیباتر شوند (گردتر) از سوسیس درسته استفاده کنید.

سوسیسها را دورتادور لبه ظرف روی خمیر بچینید و اضافه های خمیر را روی آن برگردانید. اگر خمیر زیادی به وسط ظرف بیاید بعدا نان پیتزای شما زیادی ضخیم می شود.

حالا با چاقو لبه خمیر را همراه سوسیس داخلش برش بزنید. مراقب کف پیتزا پز نازنین تان باشید که خش برندارد. هر برش را به آرامی با دست نود درجه بچرخانید تا سطح برش سوسیس رو به بالا قرار گیرد.

اینکار را برای تمام دور تادور پیتزا انجام دهید.

حالا مایه گوشتی را در قسمت وسط پیتزا پخش کنید.

 

قارچها رو روی گوشتها بچینید.

وسینی رو در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بگذارید.

بعد از بیست دقیقه سینی را در بیاورید و پنیر پیتزا را روی آن ( قسمت وسط ) بریزید و رویش کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و به فر برگردانید. 

بعد از آب شدن پنیرها ( حدود 5 دقیقه ) پیتزا آماده است.

* حرارت پایین فر در تمام مدت پخت کافیست و نیازی به گریل نمی باشد.

نوش جان