این دستور هم در واقع قابل تعمیم به تمام انواع مزه های پیتزا هست و فقط روش پیچیدن یا چیدن پیتزا رو توضیح میده

مواد لازم:

خمیر پیتزا یک عدد
مواد درونی پیتزا بسته به سلیقه شما!

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به شکل مربع باز کرده و از قطر برش می دهیم تا دو مثلث بدست آوریم
وسط هر مثلث کمی از مواد داخل پیتزا را می گذاریم و دو گوشه خمیر را روی آن بر می گردانیم به شکلی که زاویه قائمه در بالا قرار بگیرد
بقچه یا بسته حاصل را روی حاشیه دایره فرضی روی سینی فر می گذاریم تا تمام حاشیه پر شود
دوباره در داخل این دایره سری بعدی بسته ها را می چینیم تا پر شود
در مرکز دایره یک توپ خمیری که داخلش را با مواد پیتزا پر کرده ایم می گذاریم و رویش کنجد می پاشیم
روی سطحی ار مواد پیتزا که دیده می شود کمی پنیر می پاشیم
در فر می پزیم (معمولا نیم ساعت تا 45 دقیقه بسته به نوع خمیر کافی است)